Starke Re-integratie & Personeelsdiensten kiest Bastion 365 voor veilig mailenStarke Re-integratie & Personeelsdiensten heeft in Bastion 365 de oplossing gevonden voor veilig mailen met Microsoft 365. Met deze oplossing kunnen medewerkers van Starke Re-integratie & Personeelsdiensten vertrouwelijke gegevens veilig per e-mail uitwisselen.

Het bedrijf was al enige tijd op zoek naar een alternatieve oplossing voor veilig mailen en kwam via hun partner Linden-IT Managed Services terecht bij Bastion 365. “Wij waren op zoek naar een systeem dat veilig e-mailen met Microsoft 365 mogelijk maakt en slimmer en efficiënter is dan andere oplossingen. Een systeem dat werkt zonder plug-ins en/of alternatieve mailing dashboards waarin je als macOS gebruiker weer apart op zou moeten inloggen. Een systeem dat geen onderscheidt maakt tussen Windows en macOS gebruikers en schaalbaar is, aldus Mark van den Berg, support duizendpoot van Starke Re-integratie.”

“Na de heldere uitleg over Bastion 365 werd al snel duidelijk dat Bastion 365 het laatste puzzelstukje was, wat nog miste in onze IT transformatie. Bastion 365 kon al onze vragen op het gebied van veilig e-mailen beantwoorden en bood voor alles een oplossing en dat zonder gedoe, aldus Mark van den Berg.”


“Het systeem voelde voor onze werknemers, cliënten en partners al snel vertrouwd aan en dit komt niet alleen omdat Bastion 365 zo fantastisch makkelijk werkt.”


Mooie samenwerking tussen alle betrokkenen

Alle partijen zijn het erover eens. De samenwerking was top. “Wij zijn zeer tevreden of de algehele samenwerking. Het is toch al een stap voor een organisatie, om te zoeken naar alternatieven op het gebied van veilig mailen, laat staan dat dit uiteindelijk geïmplementeerd en in de dagelijks routine door iedereen gebruikt gaat worden. Het systeem voelde voor onze werknemers, cliënten en partners al snel vertrouwd aan en dit komt niet alleen omdat Bastion 365 zo fantastisch makkelijk werkt. Maar ook doordat alle instellingen van Bastion 365 tijdens de implementatie, stap voor stap met ons werden gedeeld en doorgenomen. Zelfs tot de aller kleinste details en fine-tuning van de Bastion 365 instellingen op ons als bedrijf” zegt Mark van den Berg.

“Over de samenwerking inderdaad niets dan lof.” zegt Gert Jan Valk, directeur Linden-IT Managed Services. “Door de inzet van beide organisaties is de implementatie van Bastion 365 bij Starke Re-Intregratie & Personeelsdiensten uitermate goed en snel gegaan en dat zonder plug-ins of ander gedoe!

Wim de Koning, CEO Bastion 365: “Ik kan de goede samenwerking alleen maar beamen. Dat Bastion 365 makkelijk en snel te implementeren is, dat wist ik natuurlijk al maar wanneer de klant dit zelf ervaart en teruggeeft is dat het mooiste compliment dat je kunt krijgen.”


Share on:Meer nieuws


Farmadam Apotheek mailt veilig met Bastion 365


Farmadam Apotheek, is de grootste apotheek voor zorginstellingen in de regio Groot-Amsterdam, Leiden en de rest van Noord-Holland. Zij is de apotheek voor het leveren van medicatie voor maar liefst …

Jun 9, 2022

Ruim 30 scholen gaan over op Veilig Mailen met Bastion 365


Stichting Conexus, een scholengemeenschap voor basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs, gaat het ad hoc versturen van privacygevoelige informatie, van leerlingen en ouders, op …

Mar 17, 2022

Locatie

Bastion 365
Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag


Contact

E-mail:   info@bastion365.nl
Tel:   070-301 51 00

Locatie


Bastion 365
Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag

Contact


E-mail:   info@bastion365.nl

Tel:   088-2244000

© 2022 Bastionic B.V. made handelend onder de naam Bastion 365.