The Mental Move voldoet aan veilig mailen met Bastion 365The Mental Move helpt organisaties bij het verbeteren van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Dat doen zij met preventieve zelfhulpmodules, een mentale helpdeks, workshops en een preventieve gezondheidscheck.

Werken met medische informatie vraagt om uiterste zorgvuldigheid wanneer je informatie gaat delen met cliënten of andere ketenpartners. Sinds de invoering van de privacywet voor de zorg is het niet langer toegestaan om persoonlijke gezondheidsinformatie per e-mail te versturen zolang er geen passende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen om e-mails te beveiligen. Om aan de veiligheidseisen te voldoen is The Mental Move in gesprek gegaan met Bastion 365.


Wat was voor jullie de reden om veilig te e-mailen volgens NTA 7516? We waren bezig met het ontwikkelen van een preventief medisch onderzoek (onze preventieve gezondheidscheck) waarbij het resultaat een persoonlijk rapport is. Vanwege de vertrouwelijke informatie in dit rapport was het noodzakelijk dit rapport volgens de NTA 7516 norm te verzenden vanuit een geautomatiseerd proces. We waren daarom op zoek naar een oplossing voor veilig mailen en kwamen uit bij Bastion 365. Wat ons erg aansprak was dat er geen complexe integratie nodig was, en dat het simpel met verzendregels kon worden opgelost.


‘De uitrol van Bastion 365 is simpel en snel verlopen. Na ontvangst van goede en duidelijke documentatie was het snel geregeld’ – Ruth de Heer, directeur The Mental Move.

Hoe is de samenwerking verlopen?

De samenwerking is heel soepel verlopen. De kennis van het Microsoft platform en het snelle schakelen werkte erg prettig. Bovendien heeft Bastion 365 duidelijke documentatie beschikbaar, hierdoor hebben we alles zelf kunnen inrichten. Het supportteam is bij vragen zeer behulpzaam en snel en dat maakte dat alles vlotjes verliep. Binnen twee weken was Bastion 365 ingericht en gekoppeld binnen ons Preventief Medisch Onderzoek proces. De e-mails worden nu, beveiligd met 2 factor authenticatie, afgeleverd bij de ontvangers.


Vrijblijvend advies

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden die Bastion 365 biedt voor veilig e-mailen met Microsoft 365? Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een demo. Vul vandaag nog het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Share on:Meer nieuws


Farmadam Apotheek mailt veilig met Bastion 365


Farmadam Apotheek, is de grootste apotheek voor zorginstellingen in de regio Groot-Amsterdam, Leiden en de rest van Noord-Holland. Zij is de apotheek voor het leveren van medicatie voor maar liefst …

Jun 9, 2022

Ruim 30 scholen gaan over op Veilig Mailen met Bastion 365


Stichting Conexus, een scholengemeenschap voor basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs, gaat het ad hoc versturen van privacygevoelige informatie, van leerlingen en ouders, op …

Mar 17, 2022

Locatie

Bastion 365
Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag


Contact

E-mail:   info@bastion365.nl
Tel:   070-301 51 00

Locatie


Bastion 365
Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag

Contact


E-mail:   info@bastion365.nl

Tel:   088-2244000

© 2022 Bastionic B.V. made handelend onder de naam Bastion 365.